FOURTH SET OF QUESTIONS & RESPONSES FOR RFP
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137.  Are Offerors required to submit the Problem Escalation Procedure (PEP) with the Technical Proposal or rather can they submit the PEP no later than ten (10) business days after commencement of the contract?
RESPONSE:  RFP section 3.5.2 requires an Offeror to submit its Problem Escalation Procedure no later than ten (10) business days after the commencement of the contract.
138.  Please indicate if the data required for Attachment S may be handwritten. Alternatively, will DHR provide Attachment S and/or any other attachments as a separate Excel or Word document?
RESPONSE:  Attachment S is a fillable Word document; however, the data may be handwritten.   DHR will not separate any Attachment from the body of the RFP in order to preserve the integrity of the documents.
139.  If a firm does not receive any federal funds or has no source of income other than State legal service contracts, would all positions be listed under direct cost and the cost for each position listed under the non federal column B?
RESPONSE:  Yes.  In that case, Offerors would list the position in the Direct Cost column and the cost for the position in the Non-Federal Programs columns on Attachment Y-1.
140.  Should we submit with our proposal Attachment H – Federal Funds? 
RESPONSE:  Offerors are required to submit Attachments H, H-1, H-2, and H-3 with their Technical Proposals.  Please see page 53 of the RFP.
