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Question 28:

Can the state consider extending the proposal due date by 10

business days?

Response:
The due date was previously extended by five (5) business days.  The proposals are now due on August 17, 2015 at 3:00 PM Eastern Time.  Please refer to Amendment 1.  The Department declines to further extend the due date at this time.
Question 29:
We charge for intake and visitation, and sometimes the DSS or the Court pays this charge when the customer cannot pay.  Can we not get these payments under the new Grant?  
Response:
Pursuant to Section 3.2.1.I, the Grantee shall not charge fees to its customers in cases involving children who receive assistance under Title IV-D.  Consequently, there should be no fees that such a customer cannot pay.  Please refer to Amendment No. 2.
Question 30:
What is meant by "customers in cases involving children who receive assistance under Title IV-D"?
Response:
A Title IV-D Case is a child support case where at least one of the parties, either the obligee or the obligor has requested or received child support services from the State's IV-D agency. A Title IV-D case is comprised of an obligee, obligor and their  mutual dependents.
Question 31:

With regard to Section 4.4.2.12 Subcontractors, a previous

section 4.4.2.8 already requested a list of key personnel, a full

description of duties, experience, qualifications, responsibilities with

attached job descriptions.  Must applicant repeat all information

provided in previous subsection 4.4.2.8 ?  How does the State

define subcontractors ?

Response:
Section 4.4.2.8 requests information regarding the experience and qualifications of proposed staff.  Section 4.4.2.12 requires that the Applicant provide a list of subcontractors, a description of their duties, and the reason why the subcontractor was deemed the most qualified for the project.  The term “subcontractor” refers to any independent contractor the Applicant plans to use to satisfy the requirements of the Grant.
Question 32:

With regard to Section 4.4.2.6 (f) Letters of Support where

specifically should these Letters of Support be located ?  Under

TAB E: Proposed Work Plan?  If so, at the end of TAB E?  Or

under TAB M:  Additional Required Technical  Submissions?

Response:
Please place the Letters of Support under TAB E. 

Question 33:

With regard to Section 4.4.3, the Additional Required Technical

Submissions is TAB M.  Sections 4.4.3.1 and 4.4.3.2 references TAB O.  Please clarify that there is no TAB N.  Is that correct?

Response:
There is no TAB N.  Please refer to Amendment 3. 
Question 34:            4.2.2 Proposal requires an electronic version of the Technical

Proposal in Microsoft Word format.  The organizational charts this

Applicant has are in PDFform, not Word which is required.  Will the

State accept organizational charts in PDF format?

Response:
The State will accept the organizational charts in PDF form. 
Sang Kang

Procurement Officer
August 12, 2015
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