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Question 1:
Do we get one grant minimal for our county or are we required to do all of them?
Response:
Pursuant to Section 3.2.1. of the Request for Grant Proposals (“RFGP”), the Grantee must accept referrals of customers who reside in the geographic region in which the Applicant provides services.  However, the Grantee is not required to accept all referrals within the entire geographic region and may limit its services to customers residing within one or several counties within the broader geographic region.
Question 2:
There are counseling visits as a part of this grant.  Is it expected that the funds will come out of this grant or can we use third party funds?

Response:
The use of third-party funds to provide any services required under this Grant is permissible.  In fact, the Grantee is required by the RFGP to provide at least a 10% in-kind match derived from third-party sources.  See Section 1.1 and Attachment D.  

Question 3:
Is there a page limit for the Technical Proposal?
Response:
There is no page limit for the Technical Proposal.  However, pursuant to RFGP Section 1.10, Proposals should be prepared simply and economically and provide a straightforward and concise description of the Applicant’s Proposal to meet the requirements of this RFGP.
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